Om oss

Här kan du läsa om oss, min lilla kennel och våra djur.

Min familj består av mej själv, Susanne, sonen Daniel som också bor kvar och jobbar i Svanskog, 
och de fyrbenta som är fem till antalet. Tre Japanska Spetsar, Soda, Arragon och illbattingen Ella, två Tyska Spetsar/mittel, Kotten och Dina.
Dottern Malin bor i Karlstad och går på gymnasiet där. Min äldsta, Per-Anders, bor i Årjäng och jobbar i Norge.

Vi bor mellan Säffle och Åmål, i Svanskog med skogen inpå knuten med lagom trädgård där hundarna kan springa.
 Vi har nära till bra grannar, i ett lugnt och skönt område.
Vi har kommit på plats i nya boendet och trivs bra, trots allt kaos som varit runt mej ett tag. Har börjat komma i ordning och fördelen nu är att
det blir ordentliga promenader varje dag, vilket uppskattas av både vovvar och mej själv, skönt när man börjar få rutiner igen.

Jag köpte min första hund 1978, Keerina, en svart labradortik, en underbart snäll och rolig hund som skulle följas av många fler genom åren. Första jappen kom in i familjen 2004.

Hästarna har också haft en plats i mitt liv, första hästen köptes 1971, ett varmblodssto som hette Eva-Lena, vi hade många roliga år tillsammans och lärde varandra mycket.
Min dotter, Malin, började när hon var fyra år med en shettis, sen fortsatte det av bara farten, jag och Malin höll på med hästar i flera år, hon hade bla. en jättesnygg d-ponny vid namn Rosso. Hon och Rosso kämpade något år med skiftande resultat men oftast hade de roligt ihop. Rosso är idag en väldigt duktig dressyrponny som tävlar med mycket goda resultat och en mycket mycket duktig ryttarinna. Malin fick andra intressen och hästarna fick stå åt sidan. Men vi har fortfarande god kontakt med Rosso och hans nya familj, vilket jag uppskattar, visst saknar vi honom ibland och tänker på honom men vi är och hälsar på ibland.

Jag kämpade i alla fall på ett tag till med hästarna och hundarna samtidigt men kände att tid och ork inte räckte till, så jag bestämde mej att det fick bli hundarna som får all tid.  

Ansökte om kennelnamnet AIKIMI'S hösten 2007, fick namnet godkänt i december.

Hoppas ni får en trevlig stund på min hemsida
och du är alltid välkommen att ställa frågor eller lämna en kommentar i gästboken.
Ta gärna min banner och länka till hemsidan.